Gratis frakt på ordre over 10 000kr
Gratis frakt på ordre over 10 000kr
Handlekurv 0

Personvern

Introduksjon



Vi er opptatt av, og forplikter oss til å beskytte personvernet til våre kunder og besøkende på vår nettside. Under følger en forklaring på hvordan og hvorfor vi samler inn data om våre kunder, samt brukerne av nettsiden vår, og til hvilket formål vi benytter denne informasjonen. 


Hvorfor samler vi inn personopplysninger?


Vi samler inn dine opplysninger til tekniske analytiske og markedsførings- og kunderelaterte formål. For å oppfylle avtaler med kunder og våre brukere, her under levere de tjenester som forespørres og administrere kunde- eller brukerforholdet. For å behandle og sende ordrene dine til riktig person og sted. For å kunne forbedre nettsidens funksjonalitet, brukeropplevelse og innhold, samler og analyserer vi data om din og andre brukers atferd. For å kunne gi deg relevante tilbud, tilpasset innhold i andre kanaler og annonsenettverk, som Facebook og Google, benytter vi informasjonskapsler utstedt av tredjepart. Vi samler også opplysninger slik at vi kan komme i kontakt med deg i forbindelse med tilbud eller markedsføring av våre produkter eller tjenester.

Hvilke personopplysninger behandles?


 

Det vi samler inn av informasjon er:

Hvis du besøker vår nettside:

  • IP adresse
  • Brukermønster på nettsiden, dette for markedsføring

Hvis du melder deg på vårt nyhetsbrev

  • E-post adresse
  • Hvilke produkter du klikker på, og hvilke du legger i handlekurv

Hvis du har en konto på hos Floradekor

  • E-post adresse
  • Navn
  • Kjønn (frivillig)
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Gavekort
  • Ordrehistorikk

Hvis du handler, eller tidligere har handlet hos oss

  • E-post adresse
  • Fullt navn
  • Telefonnummer
  • Levering eller faktureringsadresse
  • Kjønn
  • Kort informasjon (Sikker lagring gjøres hos betalingsleverandør, vi selv lagrer ikke kortinformasjonen)

Hvis du bestiller produkter eller gavekort på veiene av en annen, er det ditt eget ansvar og sørge for at tredjeparten gir samtykke for bruk av deres personlige informasjon.



Utlevering av personopplysninger til andre




For å gi deg en bedre brukeropplevelse på vårt nettsted, samt relevant markedsføring kan vi ved kampanjer dele E-post eller telefonnummer med mediebyrået vårt. Dette forutsetter at vi har hentet inn samtykke på at det kan brukes til det formålet. Utover dette gir vi ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Eksempler på slikt grunnlag vil typisk være en avtale med deg eller et lovgrunnlag som pålegger oss å gi ut informasjonen. Eksempelvis regnskapsloven.

Lagringstid


Vi lagrer dine personopplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Personopplysninger vi behandler for å oppfylle en avtale med deg slettes når avtalen er oppfylt og alle plikter som følger av avtaleforholdet er oppfylt. Personopplysninger som vi behandler på grunnlag av ditt samtykke slettes, hvis du trekker ditt samtykke. Unntak fra dette er når annet lovverk pålegger oss å beholde opplysningene. For enkelte typer behandling av personopplysninger, hvor tredjepart ikke er involvert beholder vi opplysningene i følgende tidsperiode:

- Ved generelle henvendelser til oss lagres opplysningene inntil samtykke positivt trekkes tilbake. Behandlingen er basert på en interesseavveining i relasjon til senere henvendelser og/eller ytterligere henvendelser på samme tema.

Dine rettigheter når vi behandler personopplysninger om deg

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting av personopplysningene vi behandler om deg. Du har også rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandlingen og kreve rett til dataportabilitet (dvs. du kan få utlevert personopplysningene om deg og gjenbruke disse som du vil på tvers av ulike systemer og tjenester). Du kan lese mer om innholdet i disse rettighetene på Datatilsynets nettsted: www.datatilsynet.no. For å ta i bruk dine rettigheter må du kontakte oss. Vi vil svare på din henvendelse så fort som mulig, og senest innen 30 dager. Vi vil be deg om å bekrefte identiteten din eller å oppgi ytterligere informasjon før vi lar deg ta i bruk dine rettigheter ovenfor oss. Dette gjør vi for å være sikre på at vi kun gir tilgang til dine personopplysninger til deg, og ikke noen som gir seg ut for å være deg. Du kan til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke for behandling av personopplysninger hos oss. Den enkleste måten å gjøre dette på, er å kontakte oss.

Klager

Dersom du mener at vår behandling av personopplysninger ikke stemmer med det vi har beskrevet her eller at vi på andre måter bryter personvernlovgivningen, kan du klage ved å kontakte oss på widar@floradekor.no. Du kan også klage direkte til Datatilsynet. Du finner informasjon om hvordan du kan kontakte Datatilsynet på www.datatilsynet.no.

Endringer


Hvis det skulle skje endring av våre tjenester eller endringer i regelverket om behandling av personopplysninger, kan det medføre forandring i informasjonen i denne teksten. Vil vi gjøre deg oppmerksom på disse endringene.

Kontaktinformasjon


For spørsmål om vår behandling av dine personopplysninger kan du kontakte oss.
Floradekor AS
Ramstadløkka 20
1850 Mysen
698 86 220
e-post: widar@floradekor.no
Organisasjonsnr: 980 718 387